Sommartider

Nu under sommarlovet så kommer uppdateringen vara kass.. Vi åker bort titt som tätt, vi är ute med kompisar, hästarna står på bete osv och vi har ingenting att skriva om! För hur roligt är det att läsa , idag har Faxen vilat, idag skrittade vi ut osv? Jag kommer ju inte kunna rida ett "ordentligt" dressyrpass på hela sommaren och bete innebär ju att de ska vila så Faxen går väldigt lugnt. Så att läsa att Faxen vilar varannan dag är nog inte så roligt att läsa. Men på hösten då jäklar!
 

Men i alla fall idag ska min syster rida honom och igår hade vi fotografering med klänning osv. Fick väldigt bra bilder dock blev bilderna något sämre när min syster fotade mig för hon inte är så tränad i fotografering (ursäkta Smilla). Sedan har jag funderat lite på vad jag vill köpa åt Faxen i "framtiden" , det kommer ju alltid finnas saker man vill ha och genom åren så kommmer det nog bli en hel del också. Nu tar jag upp schabrak bara för det är roligast att läsa om tycker jag :)
 
Vi börjar med vilka färger jag vill inskaffa till Faxen så småning om. Jag tycker det är onödigt att ha 10 marinblåa så ist ska jag försöka hålla mig till ett schabrak en färg. Åter till färgerna :
 
-Grått
-Orange
-Rött
-Beige
-Grönt
-Gult
-Tävlingsschabrak
 

Sen tycker jag passpoalerna och kantbanden har stor betydelse. Ett som är säkert är i alla fall att på det beiga schabraket SKA det vara brun passpoal / kantband.
/Lowa
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus