Shine bright like a diamond

Jag vill träna ordenligt nu! Jag har en så stor abstinens till ett rikigt ordenligt dressyr pass för en tränare och allt bara flyter på. Känna på ny sadeln ännu lite mer och bara rida och njuta men min nya fina utrustning. Jaja snart kommer den normala vardagen igång och jag slipper längta! Nu får jag ist längta utomlands som kommer om exakt 7 dagar. Då lämnar jag min käraste ögonsten i händerna på Jeanette och min andra ögonsten hos mormor och morfar. Ska bli skönt att komma bort från denna kalla stad men samtidigt känns det som jag kommer längta ihjäl mig till djuren.
 
På tal om ny sadeln så ska jag rida med den imorgon, utan gouge tygeln denna gång, bara känna så exakt allting verkar vara okej. Fast det är ju lite försent med tanke på att lapparna är bortagna osv men han har ju inte reagerat tidigare så jag hoppas det inte ska vara något nu. När en sadelmakare kommer upp hit ska jag i alla fall kolla båda sadlarna bara för att försäkra mig om. Tycker det är viktigt med tanke på vad skadorna kan innebära. Som tur så varierar jag Smilla sadlar ju också så det inte alltid blir samma tryck. Något som jag hade velat testa att rida med är impression pad en pad som visar om sadeln trycker någonstans. Då blir den gneomskinliga fläckar. Men sålänge han är normal, det känns bra och inget konstigt händer så tror jag verkligen på denna sadel. Jag tror också på Evas ord - den är inte skräddarsydd efter honom , men den passar honom. Tror den blir perfekt! Ni ska känna på lädret, jag kommer sitta som en smäck! 
 
Det som ska köpas in till nysadeln är ett par stigbyglar och ev stigläder. Om jag hittar ett par stigläder i riktigt bra läder så kan det få slinka ner också! Som sagt- kolla outfitarna som jag kommer ha till höstens träningar!
/Lowa
u

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus