Jesus älskar alla barnen, alla barnen på vår jord

Ja vad är nu detta? Jag lämande er lite tvärt utan att säga att jag skulle åka, men om jag ska vara ärlig packade jag och sen så slockande jag.. 
 

Konfirmations lägret har i alla fall varit roligt! Helt överförväntan faktiskt! Jag hade mycket roligare än jag trodde vi skulle ha. Fast har nog gått upp 10 kg med tanke på allt vi åt där, jesus. Och inte nog med det om två veckor åker jag ju igen men utomlands, men då ska jag kolla om Jeanette vill blogga för hon ska ju ta hand om Faxen. Åter till lägret, vi spelade volleyboll och hade en massa roliga lekar! Såklart hade vi arbetspass,gudtjänster och sånt också. Det enda jag tyckte var mindre roligt att det inte var några konfirmationskillar på vårat läger typ, 3 stycken. Men som tur var så var KU ledarna roliga! Och vilka kärleksromanser som hände där mellan folk, ni skulle bara veta...
 
Jag har lärt känna nya men har verkligen kommit nära en tjej, nämligen Amanda! Det var som att vi känt varandra hela livet och vi ska göra allt för att hålla kontakten. Båda har krävande sporter men jag hoppas verkligen att vi hållet kontaken!
 
Om vi ska prata lite om Faxus då,  så har ju Smilla och han åkt och tävla en LC i Luleå. Som de 0+0 duktiga! De kom på tredje plats också. Sen vet jag inte så mycket mer vad hon har gjort med honom, han verkar i alla fall må bra och jag saknar honom hur mycket som helst och imorgon får jag äntligen träffa honom! Imorgon tar jag också själva konfirmationsgudtjänsten. sista dan med alla vänner... Bilder kommer senare!
 
/Lowa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus