Leaving home

Här lämnar man alla utan att säga ett ord.  Ja vad ska man säga, jag stack till Cypern två veckor!
 

Och det har varit helt underbart, alla härliga människor jag träffat allt jag gjort. Lätt de två bästa veckorna detta år, saknar redan massa Ole, Christian, Hugo och Elias.. Usch att man kan sakna folk man knappt kände och nu känns det som man känt de hur länge som helst.
 
Något positivt var väl att jag fick träffa mina kära djur idag. Harry var helt överlycklig medans Faxen tyckte gräset var mer intressant, haha.. Han har väl skött sig hyfsat med Jeanette, några gånger har det varit testdagar och andra dagar verkar han mest ha dumma sig. Där märker man hur mycket förtroende Faxen behöver, Jeanette är grymt duktig, men Faxen behöver någon han känner ut och innan för att helt enkelt inte göra saker. Han är busig, han testar en till det yttersta. Men ett stort tack till Jeanette som tagit hand om min eländiga ponny! DU har varit grymt duktig, bara han som är lite speciell..
 
Nu till något helt annat, jag läser massa häst bloggar med en massa fina bilder och så tänker man ååh det vill vara jag! Men det blir aldrig så, jag fotar aldrig varje ridpass, jag kommer aldrig bli en sån bloggare fast jag önskar att jag var en sån bloggare..
/Lowa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus