Horse Lyx, mini

Häromdagen när jag var med på tävlingar i Gällievare passade jag på att kika in på AB-nian, därmed blev jag lite fattigare. Jag införskaffade nämligen en av de så omtalade saltstenarna Horse Lyx som finns i olika smaker. Tänkte ge den som belöning åt Wanda efter ridpass och kanske använda som lockbete vi ex lastning om hon har en dålig dag vill säga. Jag köpte den i Orginal, många säger att vitlök är riktigt bra och att många hästar ska gilla den. Jag testar Orginalet och om den tar slut fort kanske jag köper en ny fast i en annan smak!

Iallafall så testade ja den igår och hon blev helt tokig och försökte äta ut den, den ponnyn alltså.. Så är himla nöjd med mitt köp! Tar även med den till Boden då den täcket en del viktiga vitaminbehov, samt är det en utmärkt belöning.

Den finns för ett bra pris på AB-nian, där den kostar 89kr och jag tycker den håller måttet och är definitivt värd pengarna. Hästarna får i sig viktiga vitaminer och det kan användas som godis, bättre blir det väl inte, eller?

Denna slicksten rekommenderar jag till alla er läsare, ett prisvärt köp!

Ps: De finns i större format men jag nöjde mig med den lilla då den är ganska dryg och räcker länge./Stina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus