Broadchurch

 Äntligen!! Igår släpptes första avsnittet av den Engelska tittarsuccén Broadchurch i kanal 4. Det är ett kriminaldrama där bland annat skådisarna David Tennat och Olivia Colman medverkar. Den kommer att komma ut i 8 delar och sänds på TV4 från måndag-torsdag kl:21.00.
 
I den engelska kuststaden Broadchurch hittas den lilla pojken Danny död på stranden. Kriminalkommissarien Alec Hardy (David Tennant) kallas in för att leda utredningen om pojkens plötsliga död tillsammans med den lokala ordningsmakten. Den lokala polisen representeras av Ellie Miller (Olivia Colman). Ellies son gick i samma skola som offret och hon känner med den sörjande familjen.
Ellie måste nu fokusera på att samarbeta med sin nye partner och finna gärningsmannen utan att låta den egna oron ta över. Det visar sig snart att många av de, på ytan, öppna och trevliga människor som träffade Danny varje dag i den lilla staden bär på hemligheter och att det finns flera möjliga motiv.
 
Jag såg första avsnittet igår och jag rekomenderar serien starkt till alla er. Om ni missade den igår finns del 1 ute på TV4play.se. Jag är totalt förälskad i detta program och det är ett av de bättre jag sett... Så ikväll kl: 21.00, missa inte del 2av8 Broadchurch!
 
Trailer finns ute på youtube.com och laddade även upp den här! /Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus